11 oktober 2017

WINTER ESSENTIALS – MINI SHOPLOG

De winter komt er weer aan en hoewel ik deze maand weinig loon heb gekregen, moest ik echt even wat winter essentails kopen, duhh! Toen ik vrijdag toch in Eindhoven was voor school, kon ik het dan ook niet laten om even het centrum in te gaan. Dat kon natuurlijk nooit goed gaan…

Deze winter zijn de kleuren groen, rood en geel helemaal in. Aangezien de kleur geel mij niet echt staat, richt ik mij vooral op rood en groen. Ik ben altijd al fan geweest van de kleur rood omdat het een opvallende kleur is en het je mooi afkleed. Groen is nieuw voor mij en ik dacht altijd dat het mij niet zo stond maar dat dacht ik dus verkeerd.

Een echte winter essential is natuurlijk de winterjas. Wat moet je zonder winterjas in de winter. Ik heb na veel passen en foto’s sturen naar mijn vriendinnen, een groene lange jas gekocht. Eerst twijfelde ik nog maar achteraf ben ik er echt super blij mee. Daarnaast heb ik ook twee truien gekocht, want ja de quote: ‘sweater weather’ zie je niet voor niks vaak voorbij komen in de winter. Ook deze truien heb ik in de mode kleuren gekocht van deze winter. Toen ik in de Bershka was, kwam ik ook deze super leuke blazer tegen.

Qua accessoires heb ik twee zwarte tassen gekocht. Eén schoudertas met twee verschillende structuren en een rugzak. Zwart is makkelijk te combineren, vooral bij een groene jas. Deze winter zullen we ook veel baretten tegen komen, daarom heb ik er maar alvast eentje gekocht. Vroeger stond dit mij echt verschrikkelijk maar nu kom ik er best goed mee weg, al zeg ik het zelf.

 

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: