16 februari 2018

UPDATE – I’M BACK

Hello hello, it’s me again. Ik ben een tijdje weg geweest vanwege de drukte op school en mijn verhuizing. Verhuizing? Yes! Ik ben verhuisd! Maar hier straks meer over. Ik zal jullie een kleine update geven. Is mijn shopverslaving minder geworden? Nee… Heb ik meer geld bespaard? Nee… Ben ik er überhaupt op vooruit gegaan? Ja! Ik heb een grotere kledingkast gekocht!

Ik zal even bij het begin beginnen. Zoals je hiervoor al hebt gelezen ben ik verhuisd. Ik heb hiervoor een jaar bij de oma van mijn vriend gewoond, wat achteraf veel invloed op mij heeft gehad. Als ik op deze ervaring terug kijk merk ik pas dat ik best ongelukkig was en wat het met mijn gezondheid heeft gedaan. Dit heeft dan ook veel invloed gehad op mijn geldbestedingen, mijn hobby’s zoals bloggen en mijn eetgedrag. Toch ben ik achteraf wel blij dat ik dit heb gedaan omdat ik zo mensen heb kunnen helpen en blij heb gemaakt.

Ik ben dus eindelijk verhuisd! Nu woon ik met mijn vriend, mijn schoonbroer en één van mijn beste vriendinnen (wat ook de vriendin van mijn schoonbroer is) samen in een ruim appartement in Sittard. Een studentenwoning kan je het niet noemen. Hier ben ik echt super gelukkig waardoor ik langzaam weer zin krijg om dingen te gaan ondernemen. Zo heb ik besloten om mij meer te gaan richten op bloggen en meer tijd te gaan steken in mijn Instagram.

Deze stap heeft mij echt veranderd. Het klinkt misschien gek maar ik heb weer zin in wat meer kleur. Zo bestaat mijn kledingkast niet meer alleen uit donkere basic kleuren, maar heb ik er wat groen, rood en tijgerprintjes aan toegevoegd. En ook mijn Instagram heeft wat meer kleur gekregen. Omdat mijn smaak veranderd is zal ook mijn blog wat meer kleur gaan krijgen, bereid je dus maar voor!

Volg je mij al op Instagram?
Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

 

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: