19 december 2016

SHOPLOG OBERHAUSEN

Elk jaar ga ik met mijn schoonfamilie naar Oberhausen om het hele winkelcentrum (Centro) te plunderen. Dit doen wij altijd vlak voor kerst en sommige aankopen leggen wij onder de kerstboom. Dit uitstapje is eigenlijk al een klein kerstcadeautje voor ons. Woensdag was ik voor de derde keer mee met mijn schoonfamilie en ben ik goed geslaagd. In deze shopblog laat ik zien wat ik dit jaar heb gekocht in Oberhausen. Misschien zit er nog wat inspiratie in voor jou wishlist.

shopblog-lush-sea-spray-en-rose-jam

Lush Sea Spray
De Lush Sea Spray wil ik al heel lang hebben. Eigenlijk is het meer iets voor in de zomer maar dat duurt nog zo lang. Ik zag hem in de winkel liggen en toen dacht ik: ja, die moet ik nu hebben! De Sea Spray zorgt ervoor dat je haar het textuur krijgt alsof je net de zee uit bent gekomen. Ik ben er echt super blij mee omdat mijn haar door deze spray niet meer slap langs mijn hoofd hangt. Hij kost €17,95 bij Lush.

Lush Rose jam
De Lush Rose Jam is een douchegel wat naar Turkse rozen ruikt. Dit was zo’n aankoop waarbij je denkt dat je het absoluut nodig hebt,  maar later bedenkt dat je thuis nog genoeg douchegels hebt staan. Ik kon de geur gewoon niet weerstaan! Hij koste €8,95 bij Lush.

shopblog-calvin-klein-ondergoed

Calvin Klein underwear

Ik wilde al een tijdje Calvin Klein ondergoed maar vond het ook wel onnodig om daar zo veel geld aan uit te geven. Toen ik de winkel in liep zag ik een groot bord met 3 slips voor 40 euro. Leuk dat het minder geld kost maar om nou gelijk 3 slips te kopen vond ik ook weer to much. Gelukkig kwam mijn schoonzus/vriendin met het idee dat zij ook mee betaalde en er dan één van de drie kocht. Ja, toen was het nog maar €26,66 voor twee slips. Dat kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan en voor ik het wist trok ik mijn portemonnee al tevoorschijn. Hihi, hier met die Calvin Klein slips!

shopblog-harverd-trui

 Harvard trui

Ook al ben ik nog nooit op Harvard geweest, ik moest deze trui gewoon hebben. Ik vind de stijl heel leuk. De trui is een beetje oversized en heerlijk om in weg te kruipen, en dat vind mijn cavia blijkbaar ook. De trui komt van de H&M voor €19,99.

shopblog-jurkje

Zwart-wit jurkje

Dit jurkje is van de Mango voor €29,99. Het is een zwart jurkje met witte details. Aan de bovenkant van de mouwen zitten losse stukjes en er zit een rits aan de achterkant. De stof is heel fijn glad, alleen als het statisch wordt blijft het aan je lichaam plakken. Dit jurkje heb ik gevonden door mijn schoonzus/vriendin omdat zij hem in twee maten had gepakt. Ik vond hem zo leuk toen ze hem aan had, dat ik hem ook even moest passen. Uiteindelijk stonden we allebei met het zelfde jurkje bij de kassa. Oepss..

shopblog-mac-lipliner-redd

MAC lipliner redd

Ik zocht al een tijdje een lipliner voor onder mijn Chanel lipstick. Ik wilde lipliner bij de MAC halen omdat MAC bekend staat voor zijn super goede lipliners. Mijn Chanel lipstick is tomaat rood en deze past er dus perfect bij. Hij koste €16,50 bij MAC.

shopblog-mom-jeans

Mom jeans

Ik wilde al heel lang een mom jeans maar ik was altijd bang dat dit mij niet zo goed zou staan. In de Bershka kwam ik deze tegen en toen besloot ik om hem toch eens te passen. In het begin moest ik wel even wennen omdat ik alleen skinny jeans gewend ben, maar ik vind hem toch wel heel gaaf staan. Hij kost €29,99 bij de Bershka.

shopblog-sport-top

Sporttop

Deze sporttop zou ik eigenlijk niet snel kopen, omdat het een crop top is. Ook zou ik deze top nooit aan doen in de sportschool. Maar ik heb hem toch gekocht omdat hij in de uitverkoop was en ik dacht dat dit wel leuk zou zijn op vakantie (waar het warm is), of als ik thuis aan het sporten ben. Hij was van €17,99 naar €8,00 bij de H&M.


Wat vinden jullie van mijn inkopen? X

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: