22 mei 2017

MIJN BESTE VRIEND: AFTERPAY

Heb jij ook een vriend die er altijd voor je is, waar je niks voor hoeft terug te doen, die geld voorschiet omdat hij weet dat jij het toch wel terug betaald en die jou heel gelukkig maakt. Voor mij is deze vriend: Afterpay.

Vorige week lag ik lekker warm in mijn bed, te scrollen door de H&M app op mijn mobiel. Ik wist dat ik niks kon kopen omdat ik geen geld had, maar kijken kan nooit kwaad… Ik keek even in mijn verlanglijstje om te kijken wat er eigenlijk allemaal in staat. En toen kreeg ik in eens een depressief gevoel. De panterprint jas die ik al een tijdje wilde, maar veels te duur was, was in de aanbieding! Maarja, ik had natuurlijk weer eens geen geld meer. Dus ik besloot hem niet te kopen.

Een dag later kreeg ik een melding van de app: ‘gratis verzending’. Het was alsof H&M wist dat ik al aan het twijfelen was over de jas, en nu was er ook nog eens gratis verzending. Ik staarde naar de jas op mijn beeldscherm. Terwijl ik tegen mijzelf zei: ‘Nee Lucia, je hebt geen nieuwe jas nodig en je hebt geen geld’, keek ik naar de maten. Alle maten waren al uitverkocht, behalve mijn maat. Dit was een teken. Het lot wilde dat ik deze jas zou hebben, dus nu moest ik hem wel kopen. Maar ik had nog steeds geen geld. En gelukkig was daar Afterpay! hartje

Afterpay zei tegen mij: ‘ach meid, als je het geld over 14 dagen betaald, mag je die super mooie jas, die nu nog goedkoper is en waarvan je geen verzendkosten hoeft te betalen, nu wel bestellen.’ Zo lief van afterpay! Gelukkig krijg ik over een paar dagen mijn loon en betaal ik de jas. Hierdoor kan ik vandaag toch in mijn nieuwe jas naar school.

 

Bron

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: