ABOUT

Mijn naam is Lucia Koetsier. Ik ben geboren in Den Helder en tot mijn 18e heb ik in een klein dorpje aan zee gewoond, een zwart gat gelegen in Noord-Holland. Ik ben dus een echte Hollander. Maar dit leventje heb ik achter mij gelaten. Ik woon nu samen met mijn vriend, mijn schoonbroer en mijn schoonzus/beste vriendin in Sittard. Daarbij hebben we ook nog eens extra gezelschap van twee cavia’s en een kat.

Naast mijn studie Communicatie ben ik heel veel bezig met het maken van content voor mijn blog en mijn Instagram. Ik merkte dat ik dit zo leuk vond, vooral na mijn stage bij TEFAF Maastricht als assistente van de content manager, dat ik wist dat ik hier verder mee wilde gaan. Langzaam groeide mijn Instagram steeds verder uit; ik kreeg samenwerkingen met verschillende modebedrijven, en heb ik tijdens mijn minor Trendwatching mijzelf beter leren kennen en mijn interessegebied duidelijker kunnen schetsen.

Zo is uiteindelijk in 2019 mijn merk Lucia Koetsier, fashion content creator onstaan. De naam bedenken was heel moeilijkšŸ˜‰, maar ik weet precies wat ik wil; content maken voor voornamelijk modebedrijven en conceptstores. Daarnaast hou ik een blog bij over trends, ontwikkelingen en mijn passie voor mode en blijf ik doorgaan met mijn eigen Instagram, alles onder Ć©Ć©n naam; Lucia Koetsier.

Waarom voornamelijk modebedrijven? Mode spreekt mij aan omdat ik vanaf jongs af aan al bezig ben met mode. Toen ik 9 was begon ik met het “ontwerpen” van kleding in tekenboeken. Vervolgens leerde ik hoe ik kleren kon naaien en kreeg ik op mijn middelbareschool les in textiel. Ik vond het zo leuk om hiermee bezig te zijn, dat het een hobby werd en ik thuis soms uren achter mijn naaimachine zat. Toen ik wat ouder werd en mijn eigen geld verdiende, begon ik een shopverslaving te krijgen. Ik kijk zeker vijf keer per dag op online webshops en Instagram voor nieuwe kleren en hou ik de nieuwste modetrends bij.

Contact
Heb je een vraag, suggestie of interesse in een samenwerking? Stuur dan een mailtje naar luciakoetsier@gmail.com.

Social media
Instagram @luuses
Facebook @Luciakoetsiercreates
Pinterest Luciakoetsier

KvK: 74104969

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creƫren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs