15 juni 2017

5 IRRITATIES TIJDENS HET SHOPPEN

Shoppen is mijn favoriete bezigheid. Ik hou er van om al die stoffen aan te raken, kleuren te bekijken en nieuwe dingen te passen. De geur in de winkel is heerlijk vertrouwd en de lichten zijn super mooi voor foto’s. Maar shoppen gaat niet altijd over roosjes. Misschien herken jij deze 5 irritatie ook wel tijdens het shoppen.

Mensen die uit het niks stil gaan staan
Dit gebeurt mij altijd tijdens het shoppen en ik vind het verschrikkelijk! Dan zie je in de verte dat leuke topje waar je zo snel mogelijk naar toe wil, loopt er een verschrikkelijk mens voor je die ineens stil gaat staan waardoor je er vol tegenaan botst. En vervolgens kijken ze jou ook nog eens aan alsof jij expres tegen hun aan loopt. Hallo! Jij gaat ineens uit het niks stil staan!

Verkopers die je blijven stalken
Dit vind ik toch wel zo zenuwslopend. Dat verkopers komen vragen of ze je kunnen helpen is nog wel oké. Maar als ze je vervolgens achterna blijven lopen door de winkel en jij die ogen in je rug voelt branden, dat is pas echt irritant. Als ik zeg dat ik geen hulp nodig heb, kan je beter wat anders doen om je werktijd te vullen.

Foundation vlekken
Heb je eindelijk een leuk topje, zit er een bruine vlek in. Ik begrijp überhaupt niet hoe het kan dat je foundation zo veel afgeeft. Heb je dan gewoon een halve foundation pot op je gezicht? Het is natuurlijk de vraag of je die vlekken eruit krijgt. Tip: als het weer zo’n feest is, vraag dan of je bij de kassa korting krijgt omdat hij vies is. Dit is mij al een aantal keer gelukt.

Maat uitverkocht
Je komt het perfecte kledingstuk van je leven tegen, je hart begint sneller te kloppen en je krijgt er zweethanden van, maar helaas is hij in jouw maat uitverkocht, alweer. Op één of andere gekke manier is mijn maat altijd uitverkocht als ik iets tegenkom wat perfect is. Als je zo iets moois in de winkel hebt hangen, dan zorg je er toch gewoon voor dat er genoeg is in alle maten.

Te volle kledingrekken
Deze is al helemaal herkenbaar als je in de H&M winkelt. Je trekt iets leuks uit het rek en vervolgens heb je nog 5 kledingstukken in je hand, wat allemaal in elkaar zit gedraaid. Zie dit nog maar eens uit de knoop te krijgen. Ik vind het al een hele prestatie als je überhaupt iets uit het rek krijgt. Ik snap echt niet waarom winkels dat doen. Of willen ze gewoon hun klanten pesten?

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: