3 april 2018

MIJN FAVORIETE OUTFIT DOOR JOANNE VAN ZALON

Als je gaat shoppen, weet je altijd wat je uiteindelijk in je kartonnen tasje hebt of wat je in de brievenbus kan verwachten. Dit keer wilde ik dit niet weten, dus ging ik opzoek naar een site waar ik mijzelf kon laten verrassen. Ik kwam uit op Zalon, een site waarbij een professionele stylist gratis een outfit voor je samensteld. Zalon werkt samen met Zalando, wat voor mij héél bekend is (ughh..) en daarom ook betrouwbaar. Dus zo maakte ik een styleprofiel aan, koos ik een stylist en had ik na een week twee nieuwe outfits. #geldteveel

Zalon werkt heel makkelijk. Je maakt eerst een styleprofiel aan. Hierin laat je zien wat je mooi vindt, wat je absoluut niet mooit vindt en wat je maten zijn. Daarnaast kan je ook nog afbeeldingen toevoegen van outfits die jou erg aanspreken. Vervolgens mag je een stylist uitkiezen. Ik heb gekozen voor een jongere meid, Joanne, omdat ik mij erg in haar kon verplaatsen. Ze is blogger, stylist en ook werkzaam als model. Dit kwam voor mij over als iemand die mij wel leuk zou kunnen aankleden.

Nadat dit proces stelt je gekozen stylist twee outfits voor jou samen. Na een paar dagen krijg je dan een mail en kan je deze outfits bekijken. Je kan onder elk kledingstuk laten weten wat je er leuk aan vindt, wat je er niet leuk aan vindt en of je iets niet wil hebben. Zo heb ik onder een paar zwarte sneakers gezet dat ik deze niet wilde hebben omdat ik ze saai vond. Na je feedback past de stylist de outfits aan en krijg je een doos opgestuurd. Een grote doos… Mijn pakket was bij de buren afgeleverd dus daar zal de buurvrouw wel blij mee zijn geweest, maar ach, die is het intussen wel gewend.

In de doos zitten de outfits netjes bij elkaar gebonden met een strikje, super schattig! Ook zit er een mapje in met een stijladvies, een lijst met de kledingstukken en prijzen en een boekje met informatie over retouren. Je betaald hiervoor helemaal geen verzendkosten en ook geen retourkosten, net als bij Zalando. Vervolgens kan je de outfits rustig passen en alles terug sturen wat je niet wil houden. Je betaald pas achteraf.

Mijn pakket bestond uit twee outfits en één paar schoenen. Outfit één bestond uit een Villa Jeans, een rode Tommy Hilfiger top en een zwarte Levi’s jacket. Outfit twee bestond uit een zwarte Missguided spijkerrok, een flared Levi’s jeans, een Missguided knoop topje en een gestreepte River Island blouse. De sneakers waren van SPM SOHO.

Uiteindelijk heb ik de zwarte Levi’s jacket, de rode Tommy Hilfiger top en de SPM SOHO schoenen gehouden. Dit is nu echt één van mijn favoriete outfits in mijn kast. En dat was één van de redenen waarom ik dit heb gedaan bij Zalon: deze schoenen zijn zo vet en die had ik zelf dus nooit gevonden omdat ik het merk SPM SOHO niet kende.

Mijn ervaring met Zalon is echt super goed en daarom wilde ik dit graag met jullie delen. Mijn zwarte Levi’s jacket draag ik inmiddels bijna elke dag en ik ga nog net niet slapen met mijn nieuwe cheetah schoenen. Wil je mijn outfit ook hebben? Deze is gewoon te koop via Zalando!

(Dit artikel is niet gesponsord)

3 reacties op “MIJN FAVORIETE OUTFIT DOOR JOANNE VAN ZALON”

  1. Feronie schreef:

    Love the outfit!

  2. Joanne schreef:

    Hi Lucia, wat ontzettend leuk om dit te lezen! 🤗 Stiekem ben ik ook verliefd op de schoenen, dus ik ben blij dat je ze zo gaaf vindt! 🐆 Nog veel plezier met je nieuwe items & wie weet spreek ik je snel weer 😉

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: