8 mei 2018

MIJN FAVORIETE AANWINST IN APRIL – JORD WATCH

Ik heb besloten om elke maand mijn favoriete aanwinst uit te lichten! De maand April was dat mijn nieuwe horloge: mijn JORD Watch. Ik draag bijna altijd een horloge, niet omdat ik de tijd dan weet (ik bedoel, we hebben een telefoon daarvoor…) maar het gewoon een perfecte accessoire is. Ik was dan ook super enthousiast toen JORD Watches mij vroeg om een horloge uit te proberen, en ik dus mijn horloge collectie nog meer kon uitbreiden!

Je hebt misschien al mijn foto op Instagram met mijn JORD Watch voorbij zien komen, hij is stijlvol, met de hand gemaakt houtwerk en van natuurlijke materialen. Dit designer merk gebruikt twaalf verschillende houtsoorten en biedt veel informatie op hun website over de materialen. Daarnaast gebruiken ze saffierglas, in de luxe horlogewereld bekend als het definitieve materiaal voor transparantie en duurzaamheid. Dit kristal is super helder en één van de meest krasbestendige materialen op aarde. Je weet dus zeker dat je JORD horloge lang mee gaat.

Het horloge wat ik draag van JORD Watches is de ‘Cassia’ in Ebony & Sable. Ik heb voor dit horloge gekozen vanwege de minimalistische stijl waardoor het matched met al mijn kleren. Vooral rond deze tijd vind ik de houten stijl super leuk en geeft het een extra natuurlijk tintje aan mijn zomeroutfits. Ik heb mijn horloge helemaal op maat laten maken waardoor hij precies goed zit. Niks is vervelender dan dat je horloge de hele tijd op en neer gaat om je pols. Wat ook super leuk is: je ontvangt het horloge in een houten kistje met verzorgingsmaterialen zodat het horloge extra lang mee gaat.

JORD Watches heeft naast de Cassia serie, nog veel meer andere stijlen. Je kunt jouw JORD Horloge ook nog verder aanpassen: je kunt er iets in laten graveren. Hierdoor wordt hij nog persoonlijker, of is het een nog persoonlijker cadeautje (is het niet bijna moederdag…?). Naast vrouwen horloges, verkopen ze ook mannen horloges.

Giveaway
Al aan het dromen over jouw toekomstige horloge? Dan heb ik nog iets heel leuks: het is namelijk Giveaway tijd!!! In samenwerking met JORD Watches kun je een cadeaubon van $100 winnen om te gebruiken op de JORD-site. Eén gelukkig persoon zal winnen, maar iedereen ontvangt een troostcode van 10% korting zodra de wedstrijd voorbij is! Hoe doe je mee? Heel simpel: vul deze link in. Ik ben de enige met deze actie, dus je hebt meer kans om te winnen! De Giveaway eindigd 27 mei en de winnaar zal bekend gemaakt worden op 10 juni.

Wooden Wrist Watch

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

%d bloggers liken dit: