13 augustus 2018

IT’S CALLED A ROADTRIP

 

“Once a year, go someplace you’ve never been before” Zei Dalai Lama ooit. En aangezien ik tot mijn 19e alleen in Thailand en Frankrijk ben geweest, besloot ik dat het tijd werd om wat meer van de wereld te zien. Samen met mijn vriend, schoonbroer en beste vriendin zijn we op roadtrip gegaan naar Zwitserland, Italië, Monaco (ja, ik wist ook niet dat dit een apart land was…) en het bekende Frankrijk. Blijkbaar kan je met een klein budget toch veel zien!

BEKIJK DE VIDEO »

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: