19 september 2017

FABRIEKSVERKOOP HUNKEMÖLLER EINDHOVEN

Elk jaar rond deze tijd is de fabrieksverkoop van de Hunkemöller in Eindhoven. En elk jaar ben ik niet geweest omdat ik het simpelweg gewoon te druk had. Je weet wel hoe dat gaat: je zet je op geïnteresseerd op Facebook en vervolgens kom je die dag erachter dat je nog iets anders te doen hebt. Of je vergeet het gewoon. Toen ik vorige week weer het evenement op Facebook voorbij zag komen, dacht ik: oke, dit jaar ga ik echt. Dus had ik afgesproken met twee vriendinnen, heb ik in mijn agenda de hele dag vol gekrast en zijn we vrijdag flinke inkopen gaan doen.

Dinsdag middag verscheen er al een nieuwsbericht over de drukte bij de fabrieksverkoop van de Hunkemöller. Na dat dit bericht had gezien, ging ik toch een beetje met tegenzin heen. De fabrieksverkoop was van dinsdag tot en met zaterdag, en wij gingen pas vrijdag heen. Ik was dus niet alleen bang dat er een mega lange rij zou staan, maar ook dat alle leuke dingen er al uit gepikt zouden zijn.

Ik was super opgelucht toen ik niet in de rij hoefde staan om het gebouw te betreden. Zelfs in het gebouw was het redelijk rustig. We konden rustig rond kijken, niemand die aan je spullen begon te trekken, geen druk dat je vet snel alle leuke dingen eruit moet trekken en aan het einde konden we nog rustig kijken wat we wilde houden. We hoefde zelfs niet in de rij te staan voor de kassa.

Ik raad het echt aan om aan het einde van de week te gaan, want ze vullen het elke dag aan met nieuwe dingen en dan hoef je tenminste niet een halve dag in de rij te staan. Ik heb uiteindelijk nog best veel gekocht en ik ben er super blij mee.

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: