16 december 2019

A WISH FOR SHINE

Met kerst om de hoek zijn we al flink aan het kerstshoppen en onze wenslijsten aan het vullen. Wat zou jij het liefst onder de kerstboom krijgen dit jaar? Met sieraden weet je zeker dat je altijd goed zit. Speciaal voor jullie heb ik daarom de leukste kerstcadeaus geselecteerd bij Safira. Hint; scroll voor een kortingscode van 20% snel naar beneden.

| Gesponsord door Safira

“Put your money into accessories. You could create a million different looks.”

Iris Apfel

1.

Snakes bite

Hoe vet zijn deze oorbellen?! De oorbellen hebben een makkelijke sluiting waardoor je niet uren loopt te priegelen. Door het iets grotere rondje zijn ze perfect voor in je eerste gaatje.

2.

Earparty!

Deze oorringen maken je ‘earparty’ compleet. De oorbellen hebben ook een makkelijke sluiting en hebben een iets kleiner rondje. Ze zijn klein dus perfect voor in het tweede of derde gaatje.

3.

Classic.

Deze armband is een echte must-have; hij is basic maar toch opvallend en sierlijk. Ik draag de armband dag en nacht en hij is nog altijd mooi goud en glanzend.

4.

Chic

Deze ring is een perfecte combinatie met de bovenstaande armband. Hij is erg simpel maar toch heel sierlijk. De ring is aan de bovenkant iets dikker dan aan de onderkant, waardoor hij lekker om je vinger zit.

5.

Go big or go home

Deze twee grote ringen zijn perfect samen. Ze hebben een ruwe structuur en zijn erg opvallend; een echte statement-piece. Omdat mijn vingers wat smaller zijn, merk ik dat de ringen om meer ruimte vragen tussen de vingers.

Gebruik de code ‘SAF55031’ voor 20% korting bij Safira

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: