24 februari 2019

4x HOE STIJL JE DE COMFY NIKE AIR MAX 2017 SNEAKER

Afgelopen week kwamen mijn nieuwe Nikes binnen, de Nike Air Max 2017. Hoewel deze schoenen super sportief zijn en daarom perfect voor in de sportschool, vind ik het jammer om ze alleen te showen tussen zwetende mensen. Daarom heb ik vier outfits gecreëerd waarbij deze comfy schoenen ook buiten tot hun recht komen. Van een belangrijke afspraak tot een citytrip, je kunt ze altijd dragen als je maar de perfecte kledingstukken erbij matched.

Ik denk dat de Air Max 2017 je wel bekend voorkomen, ze zijn al in 2017 uitgebracht (hele originele naam) en ze zijn veel te zien op straat. Dit is wel zo’n sneaker die bijna iedereen in de kast heeft, hij is basic en zit heel lekker. Door de iconische Max Air demping geeft de sneaker een licht en soepel gevoel, waardoor ze dus gewoon geweldig lopen.

Ook ik ben al jaren fan van Nike Air Max en heb dan ook verschillende modellen in mijn schoenenkast staan. Dit model ontbrak nog aan mijn verzameling en het werd de hoogste tijd dat ik deze schoenen ging aanschaffen. Ik had nog een basic zwarte sneaker nodig en ik heb voor deze gekozen omdat ik dit model mooi vindt. Het is niet te grof, wat ik bij sommige Nikes en met name de nieuwste modellen wel vaak vindt, en ik vind het origineel dat ze de onderkant helemaal doorzichtig hebben gelaten.

Omdat het een hele sportieve sneaker is, deel ik met jullie vier verschillende outfits voor inspiratie zodat je ze niet alleen tijdens het sporten hoeft te dragen.

Outfit 1 – The die hard shopper

We kennen allemaal wel die type shopper die elke winkel in moet, alle hoeken afgaat en soms een half uur later nog een keer terugkomt. Ik ben één van die verschrikkelijke vriendinnen. Ik wil niks over het hoofd zien, alle kledingstukken aangeraakt hebben en als ik twijfel kom ik vaak diezelfde dag nog terug. Voor dat soort mensen is deze outfit ideaal. Een shopper voor alle aankopen, een warme jas die makkelijk uit is te doen en natuurlijk de comfy sneakers die je pijnloos een paar kilometer door de stad laten lopen.

Outfit 2 – Spice up your dress

Deze outfit bestaat uit een kort jurkje, een clutch die ook wel vernoemd is naar de Harry Potter tas door mijn vriend en de sportieve sneaker. Het is best een uitdaging om een sportieve sneaker onder een jurkje te dragen omdat het vaak toch niet helemaal samen gaat, maar de belangrijkste tip is dat het jurkje niet te netjes moet zijn. Deze outfit is ideaal voor een citytrip met warme temperaturen.

Outfit 3 – Suit it up

Wie zegt dat sneakers niet onder een pak staan, hebben duidelijk dit blogbericht nog niet gelezen. Dit is het bewijs dat sportieve sneakers zeker wel een goeie match zijn met een pak. Door de sneakers is de outfit wat minder ‘over de top’ netjes en daarom ideaal voor een presentatie, een zakelijke afspraak (ligt er natuurlijk aan hoe zakelijk) of een eerste kennismaking.

Outfit 4 – Keep it simpel

Deze outfit is redelijk simpel; namelijk een jeans, blouse en sneakers. Door de gouden sieraden en riem (en een chagrijnige kat), geeft het de outfit net iets extra’s en is het niet meer zo basic. Deze outfit is natuurlijk ideaal voor school of werk, en is makkelijk te combineren.

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: