10 oktober 2018

4x TASSENTRENDS A/W 2018

Happy handbag day! Het is vandaag internationale handtassen dag; een goed excuus om een nieuwe tas te kopen! Het is een dag waarop vrouwen over handtassen praten, een dag waarop de beste ontwerpen en trends worden besproken. En ook een dag waarop je geen uitleg hoeft te geven als je alweer een nieuwe tas koopt. Helaas gaan we langzaam de zomerkleren opbergen en komen de warme truien tevoorschijn. Maar welke tassen gaan we dit seizoen dragen naast onze cozy trui? Je leest het hier.

De tassentrend: Logotassen
We zien de logo’s al een tijdje voorbij komen op onze kleding. Denk bijvoorbeeld aan de o zo geweldige Levi’s t-shirts waarop het logo niet te missen is en iedereen ze wel in de kast heeft liggen. Maar aankomend seizoen gaan we de logo’s ook op de tassen zien. (Misschien een bijpassende Levi’s tas bij het geliefde T-shirt…?) Dit najaar kan niemand meer missen van welk merk jouw tas is.

De tassentrend: De heuptas
De heuptas zien we al een tijdje in het straatbeeld en op de catwalks, maar je zult ze blijven zien. Draag hem als riem of bijvoorbeeld over je blazer voor een unieke outfit. Het is een super praktische tas, maar eerlijk is eerlijk, je zult mij er niet zo snel mee zien lopen. Ieder zijn eigen smaak!

View this post on Instagram

brightest crayon in the box 🖍

A post shared by Allegra Shaw (@allegrashaw) on

De tassentrend: Tas met ring handvat
De naam zegt het al: een tas waarvan het handvat een ring is. Deze herfst/winter worden ringen steeds groter. Nu zijn het niet meer kleine oorringen of armbandjes. Zo zien we de oorringen weer steeds groter worden en worden de ringen ook verwerkt in tassen, go big or go home! Deze tas kan je in je hand houden of om je arm dragen, beiden super makkelijk om vast te houden.

De tassentrend: Animal prints
We zullen dit najaar de dieren prints blijven zien en met name de slangenprint. Zo zullen we ze niet alleen zien op kleding, maar ook op tassen en schoenen. Ga jij voor een tas met een kleine detail dierenprint of ga je voor lekker opvallend?

 

Happy handbag day!

 

Bron, bron.

 

Geef een reactie

Lucia Koetsier

Hi en welkom op mijn fashion blog! Naast het creëren en plannen van content en het ontwerpen van logo's, schrijf ik blogberichen over Fashion. #OOTD's, trends, citytrips en nog veel meer topics zullen voorbij komen op mijn blog. Hope you like it!

latest vlogs

%d bloggers liken dit: